Procedures worden door alle organisaties gemaakt.
De reden dat men procedures maakt is om een eenduidigheid in werken en produceren te bewerkstelligen.
Het voordeel van dergelijke procedures is dat iedere medewerker dezelfde handelingen verricht om een eindproduct te produceren.

Iedere organisatie dient over (werk) procedures te beschikken, alleen al om ingeval van callamiteiten te kunnen achterhalen waar eventueel de problemen zijn ontstaan.
Als we eerlijk zijn en op congressen met elkaar spreken horen we vaak wil jij mij je procedure even toe sturen, dan kan ik even kijken in hoeverre het bij ook van toepassing is, hoef ik het wiel niet opnieuw uit te vinden.
We weten ook allemaal dat na dergelijke toezeggingen het er vaak bij blijft om de documenten ook daadwerkelijk te versturen. Wij bieden nu de mogelijkheid om de door U gemaakte documenten voor iedereen inzichtelijk te maken en wel door deze op de site van ReiDeSter te produceren.
Dhr E. Dijkhuis van het Bethesda ziekenhuis heeft reeds enkele documenten beschikbaar gesteld. Mocht ook U documenten hebben stuur ze dan naar
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en wij zullen ze toevoegen aan het lijstje van documenten die U hieronder ziet.

 

Afkoringen en definities 

 

 

Handmatig reinigen en doorspoelen

 

 

Niet in ultrasoon

 

 

Planning

 

 

Beladen en starten sterilisator

 

 

Inpakken losse materialen

 

 

Ontladen wasmachine

 

 

Reiniging en desinfectieruimte

 

 

Belading en bediening wasmachine

 

 

Leeninstrumenten

 

 

Oproepdienst

 

 

Spoedprocedure

 

 

 

 

InloggenWe hebben 2 gasten online